TUINAANLEG

Al bijna 10 jaar is hoveniersbedrijf Hoekstra Landscapers een begrip op Curaçao. Door de vakkennis en creativiteit van Hoekstra Landscapers zal ook uw tuin omgetoverd worden tot een verlengstuk van uw woonkamer. Luisteren, case meedenken en adviseren zijn de kernwoorden die uit eindelijk moeten leiden tot het ontwerp en de realisatie van uw tuin. Of het nou gaat om het ontwerp, health de tuinaanleg of het onderhoud, bij ons bent u aan het goede adres voor het totaal pakket.

ONTWERP

Bij de aanleg van een tuin hoort een goed ontwerp. Om tot een goed ontwerp te komen is er een aantal factoren van belang: welke stijl spreekt u aan, onderhoudsintensiviteit van de tuin en gebruik van de tuin. Door middel van een vrijblijvend gesprek kan hoekstra landscapers u vakkundig adviseren en vervolgens een ontwerp opmaken. Buitenleven op Curaçao is een begrip. Door de vakkennis en creativiteit van Remco Hoekstra zorgt hij ervoor dat de tuin een verlengstuk van uw woonkamer wordt. Kernwoorden hier zijn; luisteren, meedenken en adviseren!

AANLEG

Het aanleggen van een tuin is vakmanschap en vereist veel kennis van uiteenlopende vakgebieden.
Wij hebben door jarenlange ervaring een uitgebreide expertise opgebouwd. Elk project, groot of klein, wordt door ons bedrijf met zorg aangepakt om tot een goed resultaat te komen.

HET ONDERHOUD

Op Curaçao is uw tuin uw 2e woonkamer. Vakkundig en regelmatig onderhoud van uw tuin zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft! Wij bieden u op maat gesneden onderhoudscontracten aan tegen een aantrekkelijk tarief. Mogelijke opties zijn bijvoorbeeld:

Maandelijks onderhoud
  Onderhoud op afspraak
 Controle tuin/irrigatiesysteem bij afwezigheid
  Advies op maat

De verharding is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Denk aan terrassen, looppaden en het creeren van ruimte. Wij zijn zeer vakkundig op dit gebied. De bestratingen die wij verzorgen zijn van een duurzame kwaliteit. De kleuren en patronen kunnen we geheel volgens uw wensen realiseren.
Curaçao is een moeilijke leefomgeving voor veel tuinbeplanting denk aan: droogte, hitte, zilte lucht en de kwaliteit van de grond. Daarom is het noodzakelijk om een goed beplantingsplan uit te voeren. Hoekstra Landscapers kent de tropische flora goed en kan u dan ook uitstekend adviseren in uw beplantingswensen.
Door het relatief droge klimaat op Curaçao kan het economisch voordeliger zijn om voor kunstgras te kiezen. Hoekstra Landscapers werkt met hoge kwaliteit kunstgras dat zorgt voor een strakke en duurzame grasmat met een natuurlijke uitstraling.
Door de droogte en hitte op Curaçao is het van groot belang een betrouwbaar irrigatiesysteem te hebben voor uw beplanting. Wij zorgen voor een professioneel aangelegd irrigatiesysteem zodat uw tuin gezond en groen blijft!
Hoekstra Landscapers verzorgt een breed scala aan houtwerkzaamheden van vlonders, pergola’s tot hekwerken.
Grondwerk op maat bij het aanleggen van uw tuin. Dit kunnen wij machinaal of handmatig verzorgen.
Interesse in Tuinaanleg? Neem contact op!